Vette events

Als Rockstar heb je op zijn tijd natuurlijk ook gewoon lekkere ontspanning nodig! Daarom organiseren wij voor onze Rockstars regelmatig leuke events zoals een dag Gamescom, ‘Rockstars on Tour’ en het Rockstars Devfest. Allemaal events waar je in een leuke en informele sfeer kennis kunt maken of bijpraten met de andere Rockstars die bij ons aangesloten zijn. Sommige activiteiten zijn alleen maar gericht op ‘pleasure’, de andere op ‘business meets pleasure’, zodat je er ook in je dagelijkse werkzaamheden nog iets aan hebt.

Als aandenken aan deze dagen zorgen we ook altijd voor een leuk verslag met bijbehorende foto’s, mits ze internetproof zijn ;). Hieronder vind je een overzicht van onze laatste events!

Nieuwsgierig geworden

Ben je nog niet aangesloten bij onze agency, maar wel nieuwsgierig geworden? Check dan nu het komende tourschema en meld je aan voor één van onze volgende events! Je kan dan gewoon een keer kennismaken met de andere Rockstars én onze agency!

Event: IBM x Rockstars IT

Event IBM x Rockstars IT

Voor het eerst in onze Rockstars geschiedenis organiseren we een event ism IBM. We zijn trots op deze samenwerking en zo mogelijk nog trotser op het inhoudelijke programma dat we kunnen bieden.

Bekijk event