Op zoek naar een goede net afgestudeerde IT’er?

Bent u op zoek naar een goede net afgestudeerde IT heer of dame? Rockstars helpt graag bij deze zoektocht! We hebben ruime ervaring in het zoeken en vinden van alleen de beste IT young professionals. Door ons unieke model hebben we vaak al meerdere jaren contact met onze kandidaten. Hierdoor maken ze aan de start van hun professionle carrière graag de keuze voor één van onze Rockstars Dev Programs. Hierin krijgen zowel de kandidaat als jullie als werkgever de garantie dat ze zich in de eerste jaren van hun carrière in sneltreinvaart door ontwikkelen!
U vindt op deze manier altijd talentvolle kandidaten die zich snel kunnen opwerken tot waardevolle krachten binnen uw team.

Top van de top!

Doordat onze kandidaten zelf aangeven waar ze willen werken en hierdoor de bewuste keuze maken voor uw organisatie is de kans op een goede match erg hoog. Rockstars werkt alleen met de allerbeste kandidaten. Jongens en meiden die bezig zijn met hun eigen groei en ontwikkeling. De Rockstars Dev Programs helpen hen de perfecte start te maken en dat is ook voor u fijn!
Ze worden getraind op zowel hard- alsook softskills. Daarnaast worden ze intensief begeleid door onze career coaches.

Bekijk hier onze toppers!

 

Leergierige technische consultant die veel werkervaring heeft opgedaan in verschillende projecten is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij kan doorgroeien.

Graag stel ik Aäron aan u voor. Aäron is een leergierige technische consultant die veel werkervaring heeft opgedaan in verschillende projecten. Aäron heeft inmiddels veel verschillende bedrijven van binnen gezien en is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin…

Toon interesse      Lees verder

Pagina 1 van 1012345...10...Minst recente »