Rockstars Dev Program

Young IT Programme

Rock the word

Als Junior Rockstar

Rockstars is een samenwerking aangegaan met ABN AMRO. Hiervoor zijn wij op zoek naar hoogopgeleide talenten die willen instromen in het Young IT Programme.

De toekomst

De toekomst van bankieren is digitaal. Hiermee worden de verwachtingen op het gebied van veiligheid en continuïteit van de business applicaties steeds groter. En wie kan deze beter managen dan goede ICT’ers?

Om de trein niet te missen is ABN AMRO begonnen aan een mega groot IT project. Alle systemen gaan op de schop en de data moeten naar de cloud. Om hen hierbij te helpen zoeken zij goede mensen die samen deze enorme uitdaging aangaan. Rockstars verzorgt de voorselectie.

Het programma

Je gaat direct aan de slag en gedurende 18 maanden combineer je je werk met opleidingen en trainingen. Na een eerste kennismaking met de organisatie, je nieuwe collega’s en natuurlijk andere trainees begin je aan je eigen werk. Altijd met hulp van je leidinggevende en collega’s. Opleidingen die je in de tussentijd kan volgen: opleiding in Agile of SCRUM of verdieping in de Essentials van Business Analyse of Solutions Design. Maar ook andere trainingen zijn natuurlijk mogelijk.

 

Instroomrichtingen

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Business Analyst
  • Solution Designer
  • Functioneel beheerder
  • Project/Business Officer
  • Information Security Analyst

En de voordelen voor jou!

Een uitdagende baan, bij een toekomstgerichte organisatie die veel bezig is met IT en ontwikkeling

De organisatie die investeert en jouw ontwikkeling steunt

Een IT Rockstars Dev Program waarin jij jezelf continu ontwikkelt en intensief begeleid wordtRockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Ook organiseren we 6 x per jaar een pizzasessie. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis- en social events en congressen.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl