Rockstars Dev Program

Embedded

Rock the word

Als Junior Rockstar

Altijd al aan de slag gewild als embedded software engineer? Ben je analytisch en vind je de ontwikkeltalen C/C ++, Java, .NET super leuk? Dan is het Embedded Rockstars Dev Program misschien wel wat voor jou. Je wordt opgeleid tot volwaardig engineer en je kan direct in de praktijk aan de slag.

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

Nog meer Rockstars voordelen?

Je organisatie investeert en steunt jouw ontwikkeling

Een Rockstars Dev Program waarin jij jezelf continu ontwikkelt

Je neemt deel aan gave kennis- en social events

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen. Welke certificeringen en trainingen voor jou nodig zijn en je verder kunnen helpen bepalen we altijd in overleg met jou, de coach en je manager.

Verder worden er 6 x per jaar pizzasessies georganiseerd. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak.

En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis- en verschillende social Rockstars events.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl