Rockstars Dev Program

JAVA

Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben je net klaar met je IT opleiding? Wat wordt dan je volgende stap? Je vindt ICT leuk en heb altijd al een passie voor ICT? Dan zit je bij Rockstars goed. In het Rockstars Dev Program word je opgeleid tot volwaardige JAVA developer en helpen we je in de zoektocht naar een uitdagende IT functie. Are you ready tot rock the world?

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je wordt getraind op zowel personal- alsook technische skills

Je wordt een gecertificeerde .JAVA developer

Verzekerd van een bedrijf dat graag investeert in jouw ontwikkeling

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Om als volwaardig developer aan de slag te kunnen hebben we ervoor gekozen om de kandidaten z.s.m. na de start een Java training te laten volgen. Je hebt hiervoor de keuze uit:

Rockstars Dev Program

OCA en OCP, Oracle Certified Associate en Oracle Certified Professional

Rockstars Dev Program

MCSD: Web Applications, Microsoft Certified Solutions Developer

 

 

Rockstars Dev ProgramExtra’s

Mocht jij behoefte en interesse hebben in andere trainingen, is dit uiteraard altijd bespreekbaar!

6 x per jaar organiseren we een pizzasessie. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten.

We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis-events en congressen.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl