Rockstars Dev Program

.NET

Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben jij een talentvolle junior .NET developer die een vliegende start wilt maken met zijn carrière? Dan is het Rockstars .NET Rockstars Dev Program de ideale kans voor jou. Je wordt opgeleid volgens een bewezen succesvol programma waarin personal- en techskills worden getraind gedurende 2 jaar.

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je wordt getraind op zowel personal- alsook technische skills

Je wordt een gecertificeerde .NET developer

Verzekerd van een bedrijf dat graag investeert in jouw ontwikkeling

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

 

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Voor het .NET Rockstars Dev Program bieden we je de mogelijkheid voor de volgende certificeringen:

Rockstars Dev Program

OCA en OCP, Oracle Certified Associate en Oracle Certified Professional

Rockstars Dev Program

MCSD: Web Applications, Microsoft Certified Solutions Developer

6 x per jaar organiseren we een pizzasessie. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis- en social events.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl