Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben jij een talentvolle IT-er die een vliegende start wil maken met zijn carrière? En het, naast voldoende technische skills, ook belangrijk vindt dat je je op persoonlijk vlak voldoende ontwikkelt?

Dan is het Rockstars Personal Skills Program de ideale kans voor jou. Met een gave kick off in Berlijn start je het programma in stijl. Gedurende 2 jaar wordt opgeleid volgens een bewezen succesvol programma dat specifiek is ontwikkeld voor IT toppers.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je traint niet alleen je technische, maar juist ook je persoonlijke vaardigheden.

Je bent verzekert van een bedrijf dat graag investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een Rockstars Dev Program waarin jij jezelf continu ontwikkelt en intensief begeleid wordt.

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Events

Social en kennis

Naast de 6 pizzakennis sessies (altijd ’s avonds) waarin je op de hoogte wordt gebracht van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak organiseren we ook verschillende social en kennis events. Zo werken we o.a. samen met Google.

Al onze Rockstars mogen uiteraard deelnemen aan deze events.

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl