Rockstars Dev Program

PHP

Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben je net klaar met je ICT opleiding? En heb je onwijs veel zin in een volgende stap stap in je carrière? Natuurlijk heb je een passie voor IT en excelleer je in wat je doet. Dan zit je bij Rockstars goed. In het Rockstars Dev Program word je opgeleid tot een top PHP’er. Ook helpen we je bij de zoektocht naar een uitdagende IT functie die bij je persoonlijkheid past. Are you ready tot rock the world?

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je wordt een gecertificeerde PHP developer die gelijk inzetbaar is

Verzekerd van een bedrijf dat graag investeert in jouw ontwikkeling

Een Rockstars Dev Program waarin jij je continu ontwikkelt & intensief begeleid wordt

Focus op de praktijk, borging van jouw ontwikkeling

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Om als volwaardig PHP’er aan de slag te kunnen hebben we ervoor gekozen om jou z.s.m. na de start van het Rockstars Dev Program een PHP training te laten volgen. De keuze bestaat uit de volgende trainingen:

Rockstars Dev ProgramPHP Zend framework 2 programming

Als trainee ga je deelnemen aan de Zend Framework training voor PHP developers om de kennis en skills te verkrijgen. Om deel te kunnen nemen dien je minimaal kennis van en ervaring met PHP development waaronder object georiënteerd programmeren te hebben. Na afronding van de cursus bestaat er de mogelijkheid om ook de certificering te behalen.

 Rockstars Dev ProgramCursusonderdelen

De verschillende onderdelen zijn:

Module 1: ZF intro
Module 2: ZF MVC
Module 3: ZF Controller
Module 4: ZF Form
Module 5: ZF Layout
Module 6: ZF Database access
Module 7: ZF Authentification
Module 8: ZF Authorization
Module 9: ZF Components
Module 10: ZF Webservices

Rockstars Dev Program

Larevel training

Als trainee ga je deelnemen aan de Laravel Framework training voor PHP developers om de kennis en skills te verkrijgen die nodig zijn om applicaties te creëren, gebruikmakend van het Laravel Framework Tijdens de cursus Laravel leer je alle mogelijkheden kennen die Laravel jou te bieden heeft. Je bent in staat te werken met alle onderdelen van het framework en kunt het onmiddellijk in de praktijk toepassen.

Om deel te kunnen nemen dien je minimaal kennis van en ervaring met PHP development waaronder object georiënteerd programmeren te hebben.

Rockstars Dev Program

Cursusonderdelen

  • Kennis over Laravel architectuur
  • Applicatiestructuur
  • Eloquent ORM
  • IoC-containers, controllers
  • Composers
  • Reverse routing
  • Class auto loading
  • Migraties
  • Unit-testing.

 

Rockstars Dev Program

Extra’s

Als je behoefte hebt aan andere trainingen of cursussen dan kunnen we het aanbod natuurlijk altijd in overleg aanpassen.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Events

Social- en kennis

En last but zeker not least organiseren we 6 x per jaar een pizzasessie.Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis-events en congressen.

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl