Rockstars Dev Program

Sitecore

Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben je net klaar met je ICT opleiding? En zin in een volgende stap? Natuurlijk heb je een passie voor IT en excelleer je in wat je doet. Dan zit je bij Rockstars goed. In het Rockstars Dev Program word je opgeleid tot Sitecore developer. En we helpen je in de zoektocht naar een uitdagende IT functie. Are you ready tot rock the world?

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je wordt een gecertificeerde Sitecore developer die gelijk inzetbaar is mét..

de juiste certificering waardoor je meteen waardevol bent voor de meeste, grote internetbureaus van NL

Verzekerd van een bedrijf dat graag investeert in jouw ontwikkeling

Een Rockstars Dev Program waarin jij jezelf continu ontwikkelt en intensief begeleid wordt

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

 

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Om als volwaardig developer aan de slag te kunnen hebben we ervoor gekozen om jou z.s.m. na de start van het Rockstars Dev Program een Sitecore training te laten volgen.

Rockstars Dev Program

Certificering: Sitecore XP 8.0 Certified Professional Developer

Rockstars Dev ProgramAls trainee ga je deelnemen aan de Sitecore training voor .NET developers om de kennis en skills te verkrijgen die nodig zijn om customized websolutions te creëren, gebruikmakend van het Sitecore® Experience Platform™. Aan het eind van deze 4 daagse cursus ben je in staat om de volgende onderdelen te gebruiken: Sitecore data infrastructure en presentation concepts, werken met data en regels en het benutten van de Sitecore API. Na het succesvol afronden van het certificeringsexamen heb je de officiële Sitecore 8 Professional Developer Certification behaald!

Rockstars Dev ProgramDeze training is gericht op ASP.NET developers die willen leren hoe ze Sitecore® Experience Platform™ solutions kunnen customizen.
Om deel te kunnen nemen dien je dan ook minimaal een basis niveau te bezitten van .NET web applications inclusief C# en LINQ.

Rockstars Dev Program

Cursusonderdelen

De verschillende onderdelen zijn:

  • Sitecore overview
  • Defining dataPresentation
  • Sitecore API
  • Advanced presentation concepts
  • Real-world solutions
  • Configuring Experience Editor
  • Marketing functionality

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl