Rock the word

Als Junior Rockstar

Ben je net klaar met je WO opleiding in een Bèta richting? Wat wordt dan je volgende stap? Je vindt ICT leuk en heb altijd al een passie voor software development gehad? Dan zit je bij Rockstars goed. In het Rockstars Dev Program word je opgeleid tot .NET developer en helpen we je in de zoektocht naar een uitdagende IT functie. Are you ready tot rock the world?

Het Rockstars Dev Program is gericht op groei en resultaat. Je ontwikkelt jezelf en je wordt intensief begeleidt door onze geselecteerde trainers en coaches. Zij hebben ervaring met jouw generatie en technische achtergrond en scoren bovengemiddeld op evaluaties. De coach, trainer & praktijkbegeleider begeleiden jouw groep 2 jaar en stemmen voortgang de voortgang altijd af met jullie en je begeleider.

 Wat zijn de voordelen voor jou?

Je wordt getraind op zowel personal- alsook technische skills

Je wordt een gecertificeerde .NET developer

Verzekerd van een bedrijf dat graag investeert in jouw ontwikkeling

Een organisatie die bewust de keuze maakt voor een Bèta .NET trainee!

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’ers is de selectie streng en werken we via een member gets member principe.
Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

 

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen.

Voor het Van Bèta naar developer program bieden we je de mogelijkheid voor de volgende certificeringen:

Rockstars Dev ProgramIntroduction to Programming Microsoft .NET Framework Applications with Microsoft Visual Studio 2013 (MS10975)

 Rockstars Dev ProgramBasics of Transact SQL with SQL Server 2008 R2 (MS50439)

Rockstars Dev ProgramProgramming in C# (MS20483)

 6 x per jaar organiseren we een pizzasessie. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis-events en congressen.

Battle of the Rockstars

Wereldverbeteraar of ondernemer?

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Battle of the Rockstars

Ben jij die Rockstar? En is je interesse gewekt?

Vul onderstaande velden in of mail info@rockstars.nl